back in town – trainings & people

I was away (isolated regions, no Internet, no GSM signal) for almost 2 weeks meeting volunteers from several NGOs. I’m not training people for a living 🙂 but I had a great feedback from all the participants. I focused on neuro-linguistic programming (there is a small psychotherapist in me) and also on emotions, leadership, media, branding, economy and global players. We had incredible results and I’m eager to see how the world will change 🙂

Back with great insights as we also had long talks about Internet, online advertising, social networking, instant messaging and more.

9 Replies to “back in town – trainings & people”

 1. chiar multumim pentru tot..ar trebui sa ne vezi cum suntem…si cum a fost in seara asta cand ne-am vazut dupa pp…chiar ai facut ceva…pentru noi in primul rand..si mai departe se vor vedea si alte rezultate…huuuugs

 2. Bogdan stie ce simtim ;)nu? oricum nu sunt multi care ar face ce ai facut tu pentru noi … hug

 3. ….pacat ca s-a terminat, dar sunt sigura ca in sufletul nostru inca mai sunt acele emotii pe care le-am trait impreuna….frumos e prea putin …. daca o sa continuam cu IMBRATISARI o transmitem macar o mica parte din magia acelor momente….and…i’m so happy because i know what LOVE is!!:):D

 4. “departe dar totusi atat de aproape…”

  te intrebi ce vreau sa spun? … inainte sa merg in tabara de iarna eram departe de a fi o echipa, de a fi prieteni, acum ma simt atat de aproape de voi toti, va simt langa mine si sunt fericita.

  atat de departe, “rupti de poluarea orasului” dar totusi aproape de fericire, de natura, de frumusetea lumii pe care am uitat-o in agitatia din Bucuresti.

  atat de departe de a avea cel mai puternic brand de tara dar totusi mai aproape cu fiecare zi de a construi ceva frumos.

  m-am simtit minunat .:)

 5. Ca si anu trecut, iti las un comm mult mai tarziu…Anu’ asta am intrat pe blog sa vad daca ai postat ceva despre Winter Campul de anu’ acesta, si chiar eram dezamagita cand nu am gasit nimic… Cred ca ai fost cel putin mandru sa vezi rezultatele trainingurilor tale, mai ales acum la JOBfest! Suntem cea mai tare echipa ONG-ista si ai contribuit si tu mult la asta! U rule!

Comments are closed.