The power of voting

You can see and hear me say some words in a movie about voting – part of our ngo campaign:

Also in the movie: Roberta Anastase, Adrian Cioroianu, Daciana Sarbu, Karoly Borbely, Elena Basescu, Irina Tudor, Catalin Avramescu, Dorin Matei, Dan Stoenescu, Valentin Raducanu and Eugen Tomac.

3 Replies to “The power of voting”

 1. Asociaţia Pro Democraţia are plăcerea de a vă invita marţi, 20 noiembrie 2007, la sediul său din Bd. Mareşal Averescu nr. 7, Pavilion F, etaj 3 (în incinta Complexului de Servicii Sociale Sfânta Ecaterina) începând cu orele 18:00 la APD Café – întâlnirea periodică a membrilor, voluntarilor şi simpatizanţilor acestei organizaţii.

  Vă adresăm această invitaţie având în vedere faptul că responsabilitatea socială reprezintă una dintre valorile pe care compania dumneavoastră şi le-a asumat cu succes în cadrul societăţii româneşti.

  În cadrul APD Café veţi avea ocazia să vă întâlniţi cu o parte dintre observatorii APD şi să participaţi la dezbaterea cu tema “Rolul reprezentanţilor României în Parlamentul European”.

  În plus, cu această ocazie vom organiza şi un eveniment de strângere de fonduri destinate a sprijini Asociaţia Pro Democraţia în eforturile sale de observare a alegerilor pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European. Fondurile strânse vor acoperi diurna pentru un număr de minim 120 de voluntari ai APD care urmează să observe alegerile europaralamentare din data de 25 noiembrie.

  Considerăm că prezenţa observatorilor noştri în secţiile de votare cu ocazia alegerilor europarlamentare din data de 25 noiembrie reprezintă o garanţie a faptului că voinţa cetăţenilor care vor vota va fi respectată şi va fi reflectată în rezultatul alegerilor. Îi invităm alături de noi pe toţti cei care cred că votul lor contează şi merită respectat.

  Asociaţia Pro Democraţia este o organizaţie neguvernamentală, non-profit şi neafiliată politic, cu carcacter civic. Misiunea APD este de a întări democraţia prin stimularea participării civice la nivel naţional şi internaţional. Asociaţia Pro Democraţia are o experienţă de 15 ani în observarea alegerilor în România şi regiune. APD a recrutat, instruit şi acreditat în toată această perioadă peste 10.000 de observatori la toate alegerile desfăşurate din 1992 şi până în prezent în România, precum şi la foarte multe alegeri desfăşurate în regiune (în Republica Moldova, Ucraina, Albania, Serbia, Kirghizstan, Turkmenistan etc.=

  Pentru detalii suplimentare precum şi pentru mai multe informaţii despre eveniment vă rugăm contactaţi:

  DragoÅŸ Geamănă, Membru în Consiliul de Conducere – AsociaÅ£ia Pro DemocraÅ£ia

  Tel: 0722 609 530

  apd.bucuresti@apd.ro

  Vă aşteptăm!

Comments are closed.